Problemen met je software leverancier, bij THAR weten ze er alles van. De groeiende ambities van THAR vormden een obstakel in de samenwerking met hun softwareleverancier, deze groeide namelijk niet mee. In de zoektocht naar een nieuwe software ontwikkelaar kwam THAR bij ons uit. DUODEKA websoftware heeft voor THAR in 2017 software voor een e-learning platform ontworpen. THAR en haar klanten kunnen op het platform cursussen aanmaken, welke bestaan uit teksten, filmpjes en oefentoetsen. Het platform automatiseert bedrijfsprocessen, zoals het uitnodigen en evalueren van cursisten. In de toekomst zal het platform worden doorontwikkeld om nog meer processen te automatiseren.

software e-learning software

THAR is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal voor branches zoals transport & logistiek, groenvoorzieningen en bouw & techniek. Bedrijven kunnen het online platform van THAR inzetten om hun medewerkers te trainen. Om bedrijven en opleiders de mogelijkheid te bieden hun medewerkers of studenten zo effectief mogelijk op te leiden, was er behoefte aan een nieuw platform. Het huidige SaaS platform voldeed niet meer aan de verwachtingen. Echter, de software leverancier groeide niet meer mee met de ambities van THAR en kon geen passende oplossing bieden.

In de zoektocht naar een ontwikkelaar van maatwerk software kwam THAR bij ons terecht: een groep jonge software ontwikkelaars met veel ervaring en expertise. Een platform dat geheel op maat vormgegeven kan worden naar wens van een bedrijf of opleider, dat was de ambitie van THAR. Bovendien was er behoefte aan de automatisering van bedrijfsprocessen. Onze kennis van zowel techniek als business heeft ervoor gezorgd dat de opdracht perfect in ons straatje paste. ‘Het is een unieke samenwerking waarin de krachten van beide bedrijven goed naar voren komen’ aldus Peter van der Aa van THAR.

Om optimaal te voldoen aan de behoeften van THAR, was het nodig om ons eerst te verdiepen in hun business. Samen zijn we op zoek gegaan naar de waardepropositie van het e-learning platform. Aan de hand van deze informatie heeft DUODEKA websoftware voor THAR een Minimum Viable Product ontwikkeld, om vanuit daar een nieuw platform te gaan ontwikkelen. In kleine stappen wordt het MVP steeds verder ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om de voortgang van cursisten inzichtelijk te maken. Dit is een ontwikkeling die het e-learning platform van THAR echt meerwaarde heeft gegeven. Ook hebben wij bedrijfsprocessen voor THAR geautomatiseerd, denk hierbij aan het uitnodigen en evalueren van cursisten. Door de automatisering van deze processen, die normaliter zeer tijdrovend zijn, bespaart THAR veel tijd.

DUODEKA en THAR zullen altijd blijven gaan voor nog beter, daarom wordt het platform nog steeds doorontwikkeld. Wij zullen er altijd snel bij zijn als zich nieuwe kansen voordoen om het platform nog verder te ontwikkelen. Bovendien blijven we altijd klaarstaan voor het team van THAR. Wanneer ze tegen problemen aanlopen met het online platform, zullen wij altijd binnen 24 uur te hulp schieten. Het feit dat wij niet alleen op technisch gebied over veel kennis en kunde beschikken, maar ook passie hebben voor business, is doorslaggevend geweest in de geslaagde ontwikkeling van het nieuwe online platform.

Heb jij ook behoefte aan op maat ontwikkelde software? Of wil jij net als THAR tijdrovende bedrijfsprocessen graag geautomatiseerd hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, graag maken wij kennis met u. Onder het genot van een kop koffie brainstormen we over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Dion Duimel

Meer weten?

Neem contact op met Dion.

06 44 81 04 61 dion@duodeka.nl

Of plan online een meeting in.
Klik hier.

Trots op onze samenwerking met