Ik heb te weinig inzicht in de hoeveelheid uren die ik en mijn medewerkers spenderen aan verschillende werkzaamheden. Een veel voorkomend probleem bij bedrijven. Gratis urenregistratie software, die bovendien gebruiksvriendelijk is en die het management meer inzicht geeft in praktische en administratieve zaken, het klinkt haast te mooi om waar te zijn. De DUODEKA coöperatie heeft met steun van haar Backbone studenten een gratis plannings- en urenregistratiesysteem ontwikkeld. Uw bedrijf kan en mag gebruik maken van onze gratis urenregistratie software en planningssysteem.

Behoefte aan meer inzicht

Al sinds de oprichting van de DUODEKA coöperatie bestaat er behoefte aan een systeem om arbeidsuren te kunnen bijhouden en meer inzicht te krijgen in de taken van het management. Het systeem dat eerst werd gebruikt door DUODEKA voldeed niet meer aan de vraag. Een groeiend aantal werknemers en de behoefte aan meer inzicht zorgden voor een verlangen naar een beter systeem. Kortom, er moest een systeem ontwikkeld worden om meer inzicht te krijgen in praktische en administratieve zaken. Denk hierbij aan zaken als welke taken vergen de meeste tijd? of welke uren zijn declarabel?

gratis-urenregistratie-software-duodeka-backbone

Replan: gratis urenregistratie software & planningssysteem

De vraag naar een nieuw systeem is neergelegd bij de studenten van onze Backbone opleiding. De Backboners zijn aan de slag gegaan met de case en zijn met een oplossing gekomen: samen hebben zij Replan ontwikkeld. Replan is niet alleen technisch uitmuntend, maar sluit ook perfect aan op onze bedrijfsprocessen. Een bijkomstig voordeel is dat Replan kosteloos gebruikt kan worden, hetgeen op lange termijn kostenbesparing oplevert. Bovendien is Replan gestandaardiseerd, zodat het ook bij jouw bedrijf ingezet kan worden. Het gebruik van onze urenregistratie software en planningssysteem geeft u meer inzicht. Welke bedrijfsprocessen kosten jou en jouw medewerkers meer tijd dan eigenlijk de bedoeling was?

Ben jij benieuwd naar Replan? En wil jij graag gebruik maken van onze gratis urenregistratie software en planningssysteem? Neem dan contact met ons op!

Dion Duimel

Meer weten?

Neem contact op met Dion.

06 44 81 04 61 dion@duodeka.nl

Of plan online een meeting in.
Klik hier.

Trots op onze samenwerking met